[Trup]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Teatru Polskiego Strona Główna -> Zostań krytykiem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tolla
widz:)

PostWysłany: Środa 21 Lipiec 2010 03:01:34    Temat postu: [Trup] Odpowiedz z cytatem

Przedstawienie, które niestety nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Wszystko w nim jest podane na tacy.. jest to raczej dobry teatr rozrywkowy, nie wymagający "wysiłku" intelektualnego od widza.
Nie zawiodłam się na grze aktorskiej Pana Łukasza Chrzuszcza, Pani Magdaleny Płanety oraz Pani Teresy Kwiatkowskiej i oczywiście jak zawsze rewelacyjnej Pani Barbary Krasińskiej! Jeśli chodzi natomiast o grę aktorską nowej aktorki Pani Anny Sandowicz, to przykro mi to stwierdzić, ale po tym wystąpieniu śmiem wątpić, że ta Pani skończyła państwową szkołę teatralną, niestety nawet anielski głos nie pomógł.. Mam nadzieję, że po innych spektaklach będę mogła stwierdzić, że się myliłam ;P
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Teatru Polskiego Strona Główna -> Zostań krytykiem Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: